Okulumuz Yurt Dışı Hareketlilik Programına Katılıyor

Okulumuz Yurt Dışı Hareketlilik Programına Katılıyor

Çağlayancerit Anaokulu Erasmus+ Projesi Kapsamında Avrupa’ya gidiyooooooooor!
  Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Biriminin yürüttüğü Bireylerin Öğrenme Hareketliliği 2021 Yılı Okul Eğitimi Alanında Erasmus Akreditasyonu Programına Çağlayancerit Anaokulu Konsorsiyum Üyesi Okul olarak kabul edilmiştir.
Personel Hareketliliği kapsamında Çağlayancerit Okul Müdürü Harun AÇIKGÖZ ve Müdür Yardımcısı Deniz KIRICI 10 Haziran – 18 Haziran 2023 tarihleri arasında Avusturya-Viyana 1 gün, 5 gün Slovakya-Nitra ve Bratislava, 2 gün Macaristan-Budapeşte’te olmak üzere işbaşı gözlem amacı ile gideceklerdir.
 
   ERASMUS PLUS STRATEJİ HEDEFLERİ kapsamında;
   Yabancı dil öğrenimin teşvik edilmesi, dil çeşitliliğinin geliştirilmesi, Öğretmenlerin yenilikçi yöntem ve teknikleri tanıması ve mesleki yeterliliğin yükseltilmesi.
  Öğrencilerde oluşan teknoloji bağımlılığı sosyal medya bağımlığı ve medya okuryazarlığı konusunda gelişim göstermeleri, bilinçli kullanım ve teknolojide üretkenliğin artırılması
  Doğa ve ekoloji temelli çevre dostu bireyler yetiştirme ve bu alanda duyarlılıkların artırılması, konularında İş başı gözlem programı kapsamında çeşitli incelemelerde ve o bölgenin eğitimcileri ve öğrencileri ile bilgi alışverişi, yerinde gözlem, ders izleme gibi çeşitli temaslarda bulunacaklardır.

08.06.2023 119

08-06-2023